Behaving Badly (2014)

Adolescentul Rick Stevens se indragosteste de frumoasa Ninna Pennington, alaturi de care pleaca intr-o aventura rock & roll, sperand sa o cucereasca

Gen: Comedie
Data aparitiei: 1 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata: 93 minute
Nota: 3,7


Regia: Tim Garrick | Scenariul: Scott Russell

Un film cu: Nat Wolff, Selena Gomez, Mary-Louise Parker, Elisabeth Shue, Heather Graham, Cary Elwes, Mindy Robinson, Ashley Rickards, Patrick Warburton, Jason Lee, Dylan McDermott, Gary Busey, Mercy Malick, Mitch Hewer, Austin Stowell.

Povestea: Filmul este stabilit intr-o perioada adolescentina, una de liceu in care problemele in dragoste sunt poate cel mai important subiect. Astfel, tanarul Rick Stevens (Nat Wolff) in varsta de 18 ani, este indragostit pana peste cap de frumoasa Nina Pennington (Selena Gomez), a carei inima vrea sa o cucereasca. Pentru a reusi sa-i cucereasca inima acesteia, el trebuie sa se descurce cumva cu fostul ei prieten, un psihopat fara pereche care nu ii da pace nici ei, nici lui Nina, insistand ca inca sunt impreuna. Pe langa asta, mai are de a face si cu mama ei, o patroana a unui club de noapte, care vrea sa se culce cu el. De asemenea, mai are de a face si cu tot felul de oameni prefacuti care ii cauzeaza o serie de probleme si ii pun in cale multe obstacole, pentru a-l tine departe de frumoasa lui, Nina. Pana la urma, nimeni nu a zis ca iubirea la 18 ani este una usoara. Nota acordata este una destul de mica, datorita intregii regii, a cliseelor, a jocului actoricesc slab pe alocuri si a glumelor de cele mai multe ori, nereusite.

Behaving Badly 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->