Breaking Bad (2008)

Dupa ce este diagnosticat cu cancer la plamani, un profesor de chimie face echipa cu un fost student pentru a vinde cele mai periculoase droguri.

Gen: Crima, Drama, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 45 minute
Filmul de azi Nota: 6.8


Regia: Adam Bernstein

Un serial cu: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Steven Michael Quezada, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito.

Povestea: Walter H. White este un profesor de chimie. Acesta nu este un profesor obisnuit totusi, este un adevarat geniu cand vine vorba de chimie. Viata lui se schimba drastic atunci cand este diagnosticat cu cancer la plamani, de tipul 3. Stiind ca mai are putin de trait, asta insemnand cateva luni, acesta trebuie sa ia cateva masuri radicale pentru a asigura viitorul familiei sale. Intr-o clipa de nebunie, acesta ia o decizie radicala si se aliaza cu un fost student, pentru a produce si vinde droguri. Profesorul il convinge pe pusti spunandu-i ca stie cum sa le produca, iar mai departe, el le poate vinde pentru ca deja este in afacere. Dupa ce incep aceasta afacere ilegala, se imbogatesc foarte rapid, dar atrag atentia autoritatilor. Odata cu trecerea timpului, reputatia acestora creste si devin niste infractori tot mai urmariti de catre autoritati.

Breaking Bad Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->