Calvary - Calvarul (2014)

Dupa ce este amenintat cu moartea in timpul unei confesiuni, un preot cu sufletul curat, trebuie sa lupte cu spiritele rele din jurul sau.

Gen: Drama
Data aparitiei: 11 Aprilie 2014 (Irlanda)
Durata: 100 minute
Nota: 7,2


Regia si scenariul: John Michael McDonagh

Un film cu: Brendan Gleeson, Chris O'Dowd, Kelly Reilly, Aidan Gillen, Dylan Moran, Isaach De Bankole, M. Emmet Walsh, Marie-Josee Croze, Domnhall Gleeson, David Wilmot, Pat Shortt, Gary Lydon, Killian Scott, Orla O'Rourke, Owen Sharpe.

Povestea: Filmul Calvary urmareste povestea Parintelui James (Brendan Gleeson) care este un suflet bun, milostiv si care duce cu credinta cuvantul Domnului mai departe. Cu toate acestea, intr-o zi, un barbat sinistru si necunoscut apare la confesiune si il anunta ca intr-o saptamana il va ucide. Barbatul il anunta ca il va ucide, tocmai fiindca nu a gresit cu nimic pe aceasta lume. Astfel, preotul are timp de o saptamana ragaz sa se pregateasca pentru moartea sa. In tot acest timp el incearca sa impace cat mai multa lume si salveze cat mai multe suflete din ratacire. In acelasi timp incearca sa o ajute pe fiica sa care in urma cu ceva timp a incercat sa se sinucida, acesta incercand sa se asigure ca nu va recurge la un asemenea gest din nou. Zilele trec si se intreaba daca isi va putea oare, infrunta propriul calvar, sau va evita sa se gandeasca la problemele sale.

Calvary - Calvarul 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->