Cameron Diaz, complet goala in filmul SEX TAPE


Cameron Diaz apare complet goala in noul film, Sex Tape, ce va fi lansat in aceasta vara. Desi nu mai este la prima tinerete, Cameron Diaz in varsta de 41 de ani, ramane una din actritele de top ale Hollywood-ului, fiind dorita de foarte multi barbati. Aceasta a declarat intr-un interviu recent ca apare complet goala in acest ultim film.

Actrita a declarat ca acest rol de sotie i-a ridicat cateva greutati, trebuind sa indure destul de multe provocari. - Este prima data pentru mine, dar la fel este si pentru Jason, care si el se va dezbraca. Aceasta face parte din rol, asa ca am facut-o. Vreau sa zic ca... veti vedea totul!

Cu toate acestea, tindem sa credem ca desi va fi complet goala in fata camerelor si a publicului, nu ii vor fi aratate chiar toate partile corpului, deoarece filmul ar fi fost interzis minorilor, ceea ce ar fi insemnat ca incasarile ar fi fost automat mai mici. Cu siguranta, este o strategie de marketing, ca cinematografele sa se umple pana la refuz, in momentul lansarii filmului. Cat priveste despre Jason Segel, el a mai aparut nud in fata camerelor in trecut, asadar asta nu e ceva nou.

De asemenea, alegerea cuvintelor lui Diaz este una interesanta, ea declarand ca e prima data cand apare nud intr-un film. Ne amintim totusi ca scene sexy are si in filmele Ingerii lui Charlie, sau Bad Teacher, unde spala masini in cel mai fierbinte mod posibil.In interviul oferit lui Esquire, aceasta a mai declarat: Ma bucur de varsta mea. Imi place sa am 41 de ani. Atat de multe griji pur si simplu incep sa dispara la aceasta varsta. In mare parte, frica dispare. Pot spune ca am parte de cea mai frumoasa varsta. E acel moment al vietii cand o femeie stie cum functioneaza lucrurile si incepe sa nu se mai consume pentru toate maruntisurile. Incepe sa nu ii mai fie teama. Nici nu iti mai pasa despre ce cred barbatii. Nu iti mai e frica de ce spun altii.

Sa intelegem de aici ca nu se ingrijoreaza in legatura cu aparitia ei complet goala in filmul Sex Tape? Ramane sa vedem, din 18 Iulie, in cinematografe.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->