Cartea Junglei si-a gasit noul Mowgli


Doamnelor și domnilor, acesta este Neel Sethi, noul Mowgli pentru Cartea Junglei de la Disney, ce are sa apară in 2015.

Mowgli este personajul principal din Cartea Junglei, scrisă de Rudyard Kipling. Acesta este un băiat orfan, care crește în junglă, printre animale, fiind crescut de către o haită de lupi, un urs și o panteră neagră. Dacă ceilalți actori care fac parte din distribuția lui Jon Favreau, adică Scarlett JohanssonIdris Elba, Lupita Nyong'o și Ben Kingsley își vor împrumuta doar vocile, caracterelor, ei bine acest copil în vârstă de zece ani va apărea cu totul în film. De fapt, el va fi singurul actor în carne și oase din film, restul fiind doar animații.

Disney anunță cu mândrie că în sfârșit și-a găsit actorul după ce a realizat castinguri prin toată lumea, incluzând țări ca Noua Zeelandă, Anglia, Canada, India și Statele Unite. După multe eforturi pentru a-l găsi pe Mowgli-ul perfect, Disney a dat peste acest băiat chiar în inima New York-ului. La început am fost puțin sceptici când am văzut că au organizat castinguri în atât de multe țări, când lor le trebuia până la urmă un indian, din India... dar ulterior ne-am dat seama că trebuie să caute prin aceste țări și emigranții Indiei, care pleaca din tara pentru o viata mai buna, o cariera, si care pot fi tare talentați, iar acest puști este foarte talentat și carismatic, dacă e să ne luăm după spusele lui Favreau.

Cea care s-a ocupat de castingul acestui film, dar și al altora precum Iron Man, Cowboys & Aliens, Iron Man 2, sau Chef, Sarah Finn, a declarat că Neel are o inimă de aur, este amuzant și carismatic. Este cald și foarte inteligent. Chiar dacă nu are experiență pe platou, suntem convinși că se va descurca, deoarece pare să aibă actoria în sânge, pare să aibă anumite instincte, exact ca Mowgli.

Să sperăm că Neel va reuși să facă față presiunii de a fi singurul actor dintr-un film, deoarece este destul de greu să pui un copil de zece ani, să vorbească singur in fața unor ecrane verzi, oricât de multă imaginație ar avea.

Cât despre ce personaje va dubla fiecare actor, ei bine Idris Elba va fi vocea tigrului Sher Khan, Ben Kingsley va fi vocea panterei Bagheera, Lupita Nyong'o va fi vocea lupoaicei Rakcha, mama de lup care are grijă de Mowgli, iar Scarlett Johansson va fi vocea șarpelui Kaa.

Cu o așa distribuție și o poveste atât de frumoasa, așteptăm cu nerăbdare apariția filmului Cartea Junglei, de la Disney, care va debuta în cinematografe pe data de 9 Octombrie 2015.


sursa: variety.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->