Channing Tatum si Mark Ruffalo, in noul trailer FOXCATCHER


Channing Tatum este pe val, la propriu și la figurat. I-a mers bine cu 22 Jump street, o să îi meargă bine cu Jupiter Ascending care va apărea anul viitor deși trebuia să apară în acest an, și cu siguranță îi merge bine și în următorul film în care va juca - Foxcatcher, produs de Sony Pictures Classics. Compania a și lansat pe internet zilele trecute un nou trailer cu care speră să stârnească interesul cinefililor.

Filmul Foxatcher este realizat dupa o poveste cat se poate de reala. Printre protagonisti il avem pe John du Pont (Steve Carell) care îi recrutează pe Mark Schultz (Channing) și pe fratele său, Dave (Mark Ruffalo) după ce le pune pe masă o ofertă tentantă. Du Pont visează să creeze cea mai tare echipă de wrestling americană, pentru Olimpiada din Seoul 1988. Pentru asta, el a construit o super sală de antrenamente cu facilități extraordinare, pentru a-i satisface pe frații Schultz.

Fiind flatat de oferta lui du Pont și de lumea lui luxoasa, Mark ajunge să vadă in acesta, un tată binefăcător față de care ajunge să fie dependent. În curând Mark va simți nevoia să fie aprobat de du Pont la orice gest pe care îl face. Nu trece mult timp și metodele de antrenament ale lui John încep să schimbe psihicul lui Mark. După ce reușește să îl schimbe complet pe acesta, trece și la fratele său. Toate aceste metode de antrenament nu sunt benefice pentru niciunul din ei și îi vor aduce în pragul dezastrului, dacă nu își vor schimba strategia mai repede.

Cu Sienna Miller, Vanessa Redgrave, Anthony Michael și Brett Rice facând parte de asemenea din distribuție, filmul Foxcatcher va debuta în cinematografele din Statele Unite pe data de 14 Noiembrie, iar în cele din România pe 9 Ianuarie 2015.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->