Ciudata mai e dragostea (2014)

love is strange
Dupa ce George si Ben se casatoresc, vietile lor se schimba radical, in special dupa ce isi pierd casa, in urma concedierii lui George.

Gen: Drama
Data aparitiei: 21 August 2014 (Macedonia)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 5.7/ 10


Regia: Ira Sachs | Scenariul: Mauricio Zacharias

Un film cu: Marisa Tomei, John Lithgow, Cheyenne Jackson, Alfred Molina, Charlie Tahan, Christian Coulson, Darren E. Burrows, Harriet Sansom Harris, John Cullum, Sebastian La Cause, Adriane Lenox, Manny Perez, Olya Zueva, Christina Kirk, Michael J. Burg.

Povestea: Dupa zeci de ani traiti impreuna, Ben si George, afla ca in sfarsit se pot casatori. Desi nu este deloc religios, este legal, asa ca decid sa o faca. Acestia organizeaza o nunta in Manhattan, dar nu apuca sa se bucure prea mult de aceasta casatorie, intrucat, scoala catolica la care lucreaza George, il concediaza de indata ce afla ca acesta s-a casatorit cu un barbat. Victime ale propriilor actiuni, acestia isi pierd locuinta si se vad nevoiti sa locuiasca, fiecare in alta parte. Astfel, George se va muta alaturi de doi politisti care locuiesc in vecini, iar Ben se muta alaturi de nepotelul lui. In timp ce trebuie sa stea separati unul de celalalt, cei doi barbati trebuie sa se confrunte cu prejudecatile celor din jur, care desi nu le spun intotdeauna ceea ce simt, emana o energie negativa pe care acestia o receptioneaza imediat.

Ciudata mai e dragostea 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->