Coreea de Nord face presiuni asupra filmului THE INTERVIEW


Nu de mult, Coreea de Nord se declara nemulțumită în legătură cu filmul The Interview al lui Seth Rogen și James Franco. Cu toate acestea, actorii nu au schimbat nimic în legătură cu tema filmului, iar Coreea de Nord pare în continuare foarte nemulțumită, trimițând mesaje liderilor Statelor Unite, pentru a remedia aceste probleme.

Ja Song Nam, ambasadorul Coreei de Nord în Statele Unite, a înaintat o plângere oficială prin care susține că filmul The Interview este o formă directă de terorism, venită din partea Statelor Unite. În scrisoare, ambasadorul declară că dacă Statele Unite vor permite lansarea unui asemenea film, asta va însemna că sunt de acord cu faptul că filmul transmite într-un mod indirect, o idee de război la adresa Coreei de Nord. De asemenea, americanii sunt avertizați că liderii comuniști nu vor mai sta prea mult pe gânduri și nu vor accepta aceste lucruri la nesfârșit.

Din nefericire pentru cei mai pașnici dintre noi, este puțin probabil ca Statele Unite să ia în serios aceste mesaje transmise de coreeni. Chiar dacă filmul este făcut ca o glumă, acesta insultă în repetate rânduri liderul comunist, lucru care evident că nu este pe placul lui Kim Jong-un.

Deși suntem cu toții cinefili și ne plac glumele, suntem de părere că Statele Unite ar trebui să ia măsuri și să cenzureze cumva anumite părti din film, întrucât este evident că în scenariu este vorba despre asasinarea președintelui Kim Jong-un, lucru cu atât mai grav, deoarece acesta este încă în viață și totodată un fan al filmelor. Deși nimeni nu ar ține partea Coreei, trebuie să recunoaștem că aceștia pot declanșa oricând un Război Mondial, și nimeni nu și-ar dori ca totul să fie din cauza unui film. Până la urmă, nu știm cum ar reacționa americanii în cazul în care Obama ar fi (în film) în locul lui Kim Jong.

Din păcate, nici Seth Rogen și nici James Franco nu par prea afectați de ceea ce se întâmplă în jurul lor, poate și pentru faptul că statutul le-ar permite să se ascundă liniștiți în timpul războiului, fără ca viețile lor să fie puse în pericol. Aceștia au pus paie pe foc, facând adesea glume pe seama liderului comunist.

Deși este evident că filmul nu va fi lansat și în Coreea de Nord, este de știut că presiunea liderilor comunști va creste, odată cu apropierea lansării. Sperăm doar că replica asiaticilor va fi tot un film, și că nu vor scoate la rampă rachetele, bombardând Hollywood-ul. Până una alta, filmul Interview va fi lansat pe 10 Octombrie 2014, în Statele Unite, iar trailerul îl puteți viziona mai jos.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->