Din culisele noului film: Testoasele Ninja


Testoasele Ninja ne surprind cu un super videoclip extins, ce cuprinde momente din culisele filmului. Acest clip a aparut prima data la televizor, pe canalul Nickelodeon, iar un tanar internaut a fost inspirat si a inregistrat o parte din ce a fost difuzat de Nick, pentru a putea vedea in culisele filmului si cei care nu au putut sa vada totul la televizor.

In acest videoclip special, gazdele sunt Will Arnett si Megan Fox, care joaca rolul unor prezentatori care ne ghideaza pasii inspre lumea testoaselor. Pentru cei ce au vazut precedentul trailer, trebuie stiut ca acela este nesemnificativ, in comparatie cu ce putem vedea aici. Evident, nu lipsesc personajele noastre preferate: Leonardo, Raphael, Michelangelo si Donatello. In mare parte, testoasele arata aproximativ la fel, doar ca sunt mai mari, mai fioroase iar costumele sunt mai moderne. Un lucru cu adevarat surprinzator, este legat de Leonardo, care va fi dublat de vocea lui Johnny Knoxville (Da! Acela din Jackass.).

Videoclipul include si interviuri cu actorii, pareri personale si priviri pe furis asupra recuzitei. Cat despre Megan Fox, ea va juca rolul unei reporterite foarte curioase, iar Will Arnett va fi cameramanul ei, in film. Testoasele Ninja debuteaza pe data de 22 August, in cinematografele din Romania. Mai multe nu va spunem, lasam videoclipul sa vorbeasca la de sine.


sursa: cinemablend.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->