Home » , , , , , , , » Doua nume noi se alatura distributiei STAR WARS: Episodul VII

Doua nume noi se alatura distributiei STAR WARS: Episodul VII


La sfârșitul anului trecut, companiile Lucasfilm și Disney invitau toți tinerii actori la castingul organizat de J.J. Abrams pentru filmul Star Wars Episodul 7. Castingul a fost organizat în Statele Unite și Marea Britanie, iar participanții au fost în jur de 37.000 ca număr. Dintre aplicații, 30.000 au fost facute online. După cateva luni de casting, producătorii au decis care vor fi cei doi actori care vor face parte din filmul Star Wars.

Crystal Clarke este o actriță americană care studiază în orasul Glasgow, din Marea Britanie. Ea are deja experiență, întrucât va juca în filmul The Moon and the Sun care va fi lansat în 2015. Celălalt actor este britanicul Pip Andersen, care este un practicant al sportului numit parkour, un sport care presupune agilitate, viteză, echilibru, oase și încheieturi puternice. Acesta a apărut chiar și într-o reclamă Spider-Man, a celor de la Sony, in care fuge prin tot orasul ascultand muzica si facand poze. (pe care o puteți vedea la sfârșitul articolului)

Universul Star Wars a fost mereu unul vast și plin de talente, de aceea, odată cu acest casting am dorit să păstrăm tradiția și să alegem tineri talentați. Suntem încântați că atât de mulți tineri au călătorit o distanță atât de mare doar ca să spere că ar putea face parte din distrubiția filmului nostru. Suntem încântați să anunțăm ca Pip și Crystal vor face parte din Star Wars Episodul 7 - a declarat Kathleen Kennedy, președinte al  Lucasfilm.

Între timp, se muncește de zor la Studiourile Pinewood, din Londra, după ce în urmă cu doua luni (Mai, 2014) s-a filmat în Abu Dhabi.

În luna august a acestui an, sperăm ca actorul Harrison Ford să revină pe platourile de filmare, asta dupa accidentarea la genunchi (detalii aici). Filmul Star Wars Episodul 7 va fi lansat în cinematografele din România pe data de 18 Decembrie 2015.

sursa: starwars.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->