Emily Mortimer se alatura filmului SPECTRAL

Emily Mortimer este în discutii la momentul actual, pentru a juca personajul principal feminin, în thrillerul supernatural SPECTRAL, alaturi de James Badge Dale.

Povestea filmului este oarecum asemanatoare cu aceea a lui Black Hawk Down, doar ca regizorii au adaugat cateva puteri supernaturale actorilor. O echipa de trupe speciale trebuie sa se lupte cu creaturi extraterestre pentru a proteja un oras european. Emily Mortimer joaca rolul liderului CIA, iar James Badge Dale este un cercetator care lucreaza alaturi de ea, in film. Initial, producatorii filmului au dezvaluit ca orasul atacat de catre extraterestri va fi New York, dar acum observam ca un cu totul alt oras este acela ataca, si anume, unul european. Poate ca un oras european atacat, suna putin mai dramatic decat New Yorkul, care a tot fost atacat de-a lungul vastei istorii holywoodiene.

Regizorul acestei productii va fi Nic Mathieu, care isi face debutul regizoral cu acest proiect. Scenariul filmului este conceput de George Nolfi, care a scris scenariul filmului The Adjustment Bureau si John Gatins, care a lucrat recent la filmul Need for Speed. Povestea originala ii apartine lui Ian Fried.

Ultima apariție pe marile ecrane a lui Emily Mortimer, a fost in anul 2011, in filmul Hugo. De asemenea, face parte din productiile The Newsroom, respectiv Doll & Em ale canalului HBO.

Filmul Spectral va debuta in cinematografe in anul 2015.

sursa: thehollywoodreporter.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->