Fast & Furious 7 va fi lansat mai devreme


Dacă stăm să ne uităm în arhiva, observăm ca luna aprilie a fost mereu una bună pentru filmele Furios și Iute. Chiar dacă majoritatea filmelor au fost lansate în iunie, observăm că cele două filme care au fost lansate în aprilie, sunt și cele mai bine vândute filme Fast & Furious. Acestea fiind spuse, nu este nicio surpriză faptul că Universal Pictures plănuiesc să mute producția din vară, în primăvară.

După moartea lui Paul Walker, s-au luat măsuri drastice și studiourile au mutat lansarea filmului care inițial trebuia să apară pe 11 Iulie 2014, direct pe 10 Aprilie 2015. Sursele noastre au descoperit că filmul va mai fi mutat incă o dată, din data de 10, până pe data de 3 aprilie, adică exact cu o săptămână mai devreme.

Fanii nu au înțeles prea bine ce rost ar avea această mutare, mai ales că niciun alt film concurent nu ar fi trebuit să apară în acel weekend, însă pe data de 3, aflăm că va fi lansat și filmul The Longest Ride al lui Nicholas Spark. În afară de acest film, mai sunt o serie de filme care vor apărea în luna aprilie dar niciunul nu prezintă o adevărată competiție pentru Fast & Furious, așa că probabil totul va rămâne un mister pentru o perioadă.

Poate că studiourile Universal doresc să bată un anumit record, stabilit momentan de Marvel, care a strâns încasări de 95 milioane de dolari cu filmul Captain America The Winter Soldier, care a fost lansat tot în prima săptămână a lunii aprilie. Să fie oare ceva special la această lună sau este doar o competiție între casele de producție care vor să își demonstreze care dintre ele este mai puternica?

Cu o regie de James Wan și un scenariu de Chris Morgan, Fast & Furious 7 îl are în prim plan pe Dom alături de echipa sa, care se întorc în Los Angeles și au de a face cu Shaw, care vrea să răzbune moarte fratelui său, Owen. Filmul va include actori precum Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Jason Statham, Kurt Russell, Tony Jaa, Ronda Rousey și Dijmon Hounsou.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->