FOX inregistreaza incasari de aproape 2 miliarde de dolari in 2014


Marile companii nu vor recunoaste niciodata, dar ele chiar sunt intr-o competitie, o competitie in care fiecare vrea sa fie cel mai bun si sa castige cel mai mult. Am ajuns la jumatatea lui 2014, iar studiourile FOX stau cel mai bine, din punct de vedere al incasarilor, in acest an.

Box Office Mojo a confirmat faptul ca Fox este prima companie care a inregistrat pana acum incasari de peste 1 miliard de dolari. Cel mai interesant este ca nu au depus cine stie ce eforturi, ci incasarile au venit intr-o maniera fireasca, in urma filmelor bune pe care le-au scos. Cel care a dat lovitura a fost X-Men: Viitorul este trecut, care a inregistrat incasari de peste 200 de milioane, un alt film ar fi Planeta Maimutelor care se invarte tot in jurul acestei sume.

Din nefericire, lucrurile nu sunt atat de roz peste tot, intrucat filmele pe care le-au facut in colaborare cu Dreamworks nu au fost succese atat de mari. Cum sa-ti dresezi dragonul 2 a incasat destul de mult, dar suma a fost sub cea de la primul film. Dl Peabody si Sherman au reusit sa incaseze doar 111 milioane de dolari, iar Rio 2, desi a fost un film frumos, nu s-a apropiat de incasarile asteptate.

Daca la capitolul animatii nu au dat lovitura, au reusit la cele in care nu a trebuit sa investeasca atat de multi bani. The fault in our stars a incasat 120 de milioane de dolari, ceea ce este mult mai bine decat se preconiza, iar Cealalta Femeie a incasat undeva la 84 de milioane de dolari. Nici filme precum Fiul lui Dumnezeu sau Hotel Grand Budapest nu s-au lasat mai prejos.

Vestile bune nu se termina aici, deoarece Fox mai are filme bune pe care sa le scoata in lumina reflectoarelor, precum Pinguinii din Madagascar, Night at the museum: Secret of the tomb, Exodus: Gods and Kings si Kingsman: The Secret Service. Intr-adevar, nu suna ca si cum vor inregistra sume uriase, dar toate acestea se aduna si scot foarte mult profit, astfel ca la sfarsitul anului, cand se trage linie, toata lumea e fericita... mai putin concurenta.

Box Office Mojo preconizeaza incasari de aproape 2 miliarde de dolari in acest an, pentru Fox. In curand, din clubul miliardarilor vor face parte si Warners Bros, respectiv Disney.

sursa:boxofficemojo.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->