Get on up (2014)

Un film biografic despre viata faimosului cantaret James Brown, care de la o saracie lucie, a ajuns sa aiba o cariera de succes, in lumea muzicii.

Gen: BiografieDrama, Muzica
Data aparitiei: 1 August 2014 (Statele Unite)
Durata: n/a
Nota: 6,8


Regia: Tate Taylor | Scenariul: Jez Butterworth, John-Henry Butterworth

Un film cu: Chadwick Boseman, David Andrew Nash, Nelsan Ellis, Viola Davis, Octavia Spencer, Jill Scott, Tika Sumpter, Dan Aykroyd, Keith Robinson, Lennie James, Craig Robinson, Ralph E. Tresvant, Donald Watkins, Julius Tennon, Joseph Stephens Junior.

Povestea: Dupa un rol extraordinar jucat in filmul 42, Chadwick Boseman revine cu o interpretare de exceptie a artistului James Brown. Filmul urmareste viata acestuia, fiind unul biografic presarat cu momente muzicale, drama, dar si multa comedie pe alocuri. In film este redata viata acestuia, de mic, de cand era extrem de sarac, pana la marele muzicant care devenise, fiind iubit de foarte multi oameni. James Brown stia inca din tinerete, ca desi sarac fiind, va ajunge foarte departe in viata. Cu muzica lui plina de armonie si optimism, James Brown a schimbat vieta, gandirea si perceptia a milioane de oameni.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->