Harrison Ford revine pe platourile de filmare

harrison ford revine pe platourile de filmare star wars
In urma cu ceva timp spuneam ca Star Wars ar putea fi amanat din cauza lui Harrison Ford, si va povesteam de ce. H. Ford a luat o pauza de la filmari pret de o luna si jumatate, datorita unui accident, dar acum a revenit si este pregatit sa reinceapa filmarile alaturi de colegii sai.

Totul s-a intamplat din cauza unei usi hidraulice defecte, care i-a rupt piciorul actorului. Echipa de la New York Daily News a pus mana pe o fotografie in care piciorul lui Ford nu mai era in gips, si avea doar un mic bandaj. Actorul se afla langa un elicopter (probabil al lui personal) si se putea observa cu ochiul liber ca poate sa mearga pe doua picioare, ceea ce nu este deloc rau pentru un batranel in varsta de 72 de ani. Cu siguranta Disney si Lucasfilm au contribuit cu niste banuti la recuperarea grabnica a voinicului Ford, pentru ca Star Wars n-ar fi la fel fara Han Solo.

In tot acest timp in care Han Solo a fost accidentat, regizorul J.J. Abrams a trebuit sa inregistreze tot felul de scene din care el nu facea parte. Acesta planuia chiar sa il mai lase pe Ford inca doua saptamani din August, sa se odihneasca, dar se pare ca nu este cazul. In conditiile date, suntem curiosi daca data de lansare a filmului va fi mutata din Decembrie 2015, in Ianuarie, Februarie sau chiar primavara lui 2016... dar sa speram totusi ca nu!

Ne bucuram ca Harrison Ford a revenit pe platourile de productie ale filmului Star Wars: Episodul 7, unde se spune ca va avea din nou un rol foarte important de jucat. Filmarile vor fi mutate din Abu Dhabi, unde au avut loc pana acum, in Studiourile Pinewood, din Anglia, unde se vor petrece pentru urmatoarele cateva luni. Noi detalii despre film, in curand, pe Filmul de azi.

sursa: nydailynews.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->