Hemlock Grove (2013)

hemlock grove serial
Lucruri ciudate se intampla in orasul Hemlock, din Pennsylvania. Teroarea se instaureaza la caderea noptii, intr-un taram unde extremele domina.

Gen: Horror, SF, Thriller, Mister
Tip: Serial TV
Durata episod: 46 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Deran SarafianT.J. ScottDavid SemelDavid Straiton

Un serial cu: Famke Janssen, Landon Liboiron, Bill Skarsgård, Dougray Scott, Joel de la Fuente, Kaniehtiio Horn, Michael Andreae, Penelope Mitchell, Freya Tingley, Laurie Fortier, Nicole Boivin, Ted Dykstra, Lili Taylor, Aaron Douglas, Kandyse McClure, Demore Barnes, Madeline Brewer, Emilia McCarthy, Eliana Jones, Marty Adams.

Povestea: Actiunea se petrece intr-o zona fantastica din regiunea Pennsylvania. In orasul Hemlock Grove este de stiut ca extremele domina teribil de mult. Zonele pline de saracie sunt in contrast puternic cu zonele abundente de bogatie. Nu tot timpul a fost asa, dar fabricile s-au inchis iar oamenii nu mai au de lucru, fiind la mana oportunistilor care au profitat de moment ca sa se imbogateasca pe spatele saracilor. In acest oras, lucruri stranii se intampla, oamenii sunt ucisi cu sange rece, dar niciodata nu se stie de cine. Avem de a face chiar si cu varcolaci, fantome sau, cine stie, poate chiar si vampiri. Ca totul sa revina la normal, Peter si Roman pleaca intr-o aventura ce are sa dezlege aceste mister ce plutesc in jurul orasului Hemlock Grove.

Hemlock Grove 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->