Hercules (2014)

Atunci cand Regele Traciei ii cere lui Hercule sa-i antreneze soldatii, acesta accepta imediat, vazand in aceasta o oportunitate ca sa-si spele onoarea.

Gen: Actiune, Aventura
Data aparitiei: 25 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Brett Ratner | Scenariul: Ryan Condal, Evan Spiliotopoulos

Un film cu: Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane, Irina Shayk, Rebecca Ferguson, Joseph Fiennes, Rufus Sewell, Ingrid Bolso Berdal, Robert Maillet, Ian Whyte, Joe Anderson, Peter Mullan, Barbara Palvin, Stephen Peacocke, Reece Ritchie.

Povestea: Intr-o lume mitica, avem de a face cu fiul lui Zeus, Hercule. Acesta se naste semizeu, imprumutand puterea atat de la mama sa, cat si de la tatal sau. Din cauza ca este fiul lui Zeus, toata lumea are asteptari mari de la el. Dupa 12 ani de suferinta, Hercule ajunge sa isi renege tatal si nu mai gaseste speranta decat in lumea mercenarilor, oferindu-si puterea si talentul, la schimb, pentru niste bani. In timp, acesta se imprieteneste cu sase personaje care impart aceeasi pasiune cu el: iubirea pentru lupta. Impreuna, ei formeaza o gasca ce nu are principii morale foarte bine structurate, mergand si luptand oriunde va fi rost de bani. Acum insa, acestia pot avea in sfarsit un tel, deoarece regele Traciei ii angajeaza pentru a-i antrena soldatii, sa devina cei mai buni din lume. Acum, in sfarsit, oportunitatea ii bate la usa lui Hercule, care isi poate spala onoarea si poate demonstra ce stie cu adevarat.

Hercules 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->