Homeland: Reteaua Terorii (2011)

homeland reteaua terorii Atunci cand soldatul american Nicolas Brody se intoarce acasa, dupa ce a fost tinut 8 ani captiv in Irac, Carrie Mathison il suspecteaza de tradare.

Gen: Drama, Mister, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 55 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia: Michael Cuesta, Clark Johnson, Jeffrey Nachmanoff

Un serial cu: Claire Danes, Damian Lewis, Morena Baccarin, Jackson Pace, Morgan Saylor, Mandy Patinkin, Diego Klattenhoff, David Harewood, David Marciano, Rupert Friend, Navid Negahban, Jamey Sheridan.

Povestea: Carrie Mathison este unul din protagonistii acestui serial, fiind in probe la CIA, dupa ce a purtat o operatiune in Irac, ce nu avea autorizatie. Ca rezultat pentru faptele sale, este trimisa la departamentul impotriva terorismului. Cat timp a fost in Irac, ea a fost avertizata de catre un prizonier, ca un soldat american a fost convins de organizatia terorista Al-Qaeda, sa isi tradeze tara (Statele Unite) si sa lucreze sub acoperire pentru teroristi. La scurt timp dupa aceste evenimente, soldatii americani reusesc sa il salveze pe Nicholas Brody, un fost sergent american, ce a fost capturat de teroristi si tinut captiv aici, timp de opt ani de zile. Acesta este adus inapoi acasa si primit ca un adevarat erou. Nicholas ajunge sa fie felicitat chiar si de presedintele Statelor Unite, pentru eforturile depuse si pentru starile prin care a trebuit sa treaca, pentru tara lui. Carrie este singura care il suspecteaza de tradare pe Brody si decide cu orice scrupule sa il prinda si sa il demaste, in ciuda faptului ca nimeni nu are incredere in ea.

Homeland: Reteaua Terorii (2011) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->