Hot Tub Time Machine 2 va fi lansat in aceasta iarna

hot tube time machine 2

Va mai amintit de filmul Hot Tub Time Machine aka Teleportati in adolescenta, din 2010? Era un film cu John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson si Clark Duke. Producatorii s-au gandit sa faca si o continuare a filmului, una care va aparea in acest an.

Daca in primul film, Nick si Lou au exploatat pur si simplu Masinaria Timpului, ei bine, o vor face din nou, pentru ca unul dintre cei trei prieteni, va fi ucis. Ati citit bine, sunt doar trei, nu mai sunt patru. John Cusack a decis sa nu se intoarca in aceasta continuare a filmului, fiind urmat si de Lizzy Caplan care de asemenea nu a dorit. Decizia nu ne surprinde, intrucat cu siguranta nu va fi un film ce va rupe gura targului, dar chiar si asa, tot ar trebui sa fie mai bun ca The Bag Man, ultimul in care a jucat Cusack. Chiar daca si Robert De Niro a facut parte din distributia lui Bag Man, filmul a fost slabut, slabut, slabut.

Filmul the Hot Tub Time Machine 2 pare putin confuz, cel putin la inceput, pentru ca nu prea ne dam noi seama care este treaba cu bogatia lui Lou, sau cum de a devenit Nick un mare muzician, dar fiindca apare de Craciun si lumea se uita la multe filme in acea perioada, probabil va reusi cumva, tras de par, sa isi scoata investitia.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->