Inca doi scenaristi pentru filmul Ant-Man


Noi vești vin de la producătorii filmului Ant-Man. Noile vești înseamnă de obicei lucruri bune, atunci când vine vorba de filme. Astfel, site-ul latino-review.com susține că Marvel i-a angajat pe Gabriel Ferrari și Andrew Barrer pentru a rescrie scenariul filmului Ant-Man

Cei doi au fost angajați la scurt timp după ce Edgar Wright, a renunțat la regia filmului. Exact în urmă cu o luna vă spuneam despre Edgar Wright, care a ajuns la o înțelegere de comun acord cu producătorii, să renunțe la proiect deoarece viziunile acestora se băteau cap în cap. Din moment ce și Wright a contribuit la fostul scenariu, alături de Joe Cornish, au trebuit să fie angajați noi oameni care să refacă scenariul și să dea o altă culoare scriptului. Decizia de a-i anunța pe aceștia este cel puțin ciudată, deoarece de cele mai multe ori un scenarist este anunțat atunci când scenariul este gata, dar cei doi abia s-au apucat de proiect.

Cuplul de scriitori Ferrari și Barrer au mai realizat scenarii și pentru filmele Die in A Gunfight, respectiv Black List. De asemenea, ei au scris și scenariul filmului Sabrina The Teenage Witch (Sabrina, vrăjitoarea adolescentă) care i-a cucerit definitiv pe cei de la Marvel și care i-a convins să le acorde acestora o șansă. Suntem tare curioși să vedem cum vor evolua lucrurile, ținând cont că Wright și Cornish au lucrat la scenariul acestui film pentru aproape un deceniu, iar acum McKay, Ferrari și Barrer trebuie să rezolve totul în câteva luni. Sperăm doar ca Ferrari să aibă un nume predestinat și chiar să se miște destul de repede, altfel cei de la Marvel vor fi nevoiți să mute data lansării lui Ant-Man, care teoretic ar trebui să apară pe data de 17 Iulie 2015, adică exact peste un an și câteva zile.

Sperăm ca cei de la Marvel să își rezolve problemele deoarece este puțin neobișnuit ca înainte cu un an de lansarea unui film, scenariștii să fie schimbați, în special când este vorba de un proiect atât de măreț precum Ant-Man.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->