Iubitul meu e zombi (2013)

Dupa ce un zombi reuseste sa salveze o fata de la moarte, cei doi se indragostesc, lasand la o parte prejudecatile lumii reale. 

Gen: Comedie, Horror, Dragoste
Data aparitiei: 15 Martie 2013 (Romania)
Durata: 98 minute
Nota: 6,5


Regia si scenariul: Jonathan Levine | Romanul: Isaac Marion

Un film cu: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich, Analeigh Tipton, Rob Corddry, Dave Franco, Cory Hardrict, Daniel Rindress-Kay, Vincent Leclerc, Clifford LeDuc-Vaillancourt, Billie Calmeau, Adam Driscoll, Chris Cavener, Jonathan Dubsky, Alec Bourgeois.

Povestea: Intr-o lume ciudata si neinteleasa, unde mortii vii numiti zombi, traiesc printre oameni, doua fiinte din medii cu totul diferite se indragostesc. Atunci cand R, un zombie introvertit salveaza o fata de la moarte, se indragosteste automat de ea, sentimentul fiind reciproc. Cu trecerea timpului, sentimentele lor sunt tot mai reale si mai sincere. In timp ce in lumea reala oamenii pierd batalia cu mortii vii, fiind tot mai multi infectati, cei doi traiesc in propriul lor Univers, iubindu-se necontentit. Probleme apar atunci cand incep sa constientizeze ca provin din medii cu totul diferite si ca nu vor putea ramane impreuna pentru totdeauna. Cei doi vor trebui sa gaseasca o cale prin care iubirea lor sa reziste in timp si sa nu fie afectata de razboiul dintre oameni si zombi.

Warm Bodies - Iubitul meu e zombi 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->