Kick (2014)

kick 2014
Un barbat ahtiat dupa adrenalina trebuie sa treaca prin testul dragostei, in timp ce fuge de politisti, dar si de gangsteri.

Gen: Actiune, Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 25 Iulie 2014 (India)
Durata: 146 minute
Filmul de azi - Nota: 5.6/ 10


Regia: Sajid Nadiadwala | Scenariul: Rajat Arora | Povestea: Vakkantham Vamsi

Un film cu: Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Nawazuddin Siddiqui, Randeep Hooda, Mithun Chakraborty, Archana Puran Singh, Sumona Chakravarti, Sanjay Mishra, Saurabh Shukla, Nargis Fakhri, Vipin Sharma, Rocky Verma.

Povestea: Intr-un tren linistit din Varsovia, psihiatristul Shaina se intalneste cu Himanshu, un ofiter de politie din India. Impreuna, vor discute despre o viitoare casatorie. Niciunul din ei nu e foarte doritor sa faca parte dintr-o casatorie aranjata, dar devin prieteni dupa ce Shaina ii povesteste despre fostul ei prieten, Devi. Acesta era un excentric care traia doar pentru adrenalina si nu tinea cont de consecinte. In ciuda acestor lucruri, ea tinea la el si era atrasa de latura sa periculoasa. Intr-o zi totusi, acest Devi a parasit-o si nu s-a mai intors niciodata, fara sa mai dea de veste. Himanshu pe de alta parte o duce pe frumoasa lui, in tot felul de locuri frumoase, incercand sa o faca fericita. Intr-o zi, un nou hot are sa ii vina de hac, iar acesta ar putea sa fie exact Devi, care se intoarce in vietile lor pe motivul ca ar fi suferit o pierdere de memorie. O comedie romantica plina de actiune, unde haosul total se strecoara.

Kick 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->