Life After Beth (2014)

Zach este devastat atunci cand prietena sa moare. Cand aceasta reinvie in mod neasteptat, acesta profita de ocazie si vede totul ca pe o a doua sansa.

Gen: Comedie, Horror, Dragoste
Data aparitiei: 3 Octombrie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 91 minute
Nota: 6,4


Regia si scenariul: Jeff Baena

Un film cu: Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Dane DeHaan, Matthew Gray Gubler, Alia Shawkat, John C. Reilly, Thomas McDonell, Cheryl Hines, Molly Shannon, Paul Reiser, Zoe Worth, Eva La Dare, Paul Weitz, Jenna Nye, David Dustin Kenyon.

Povestea: Moralul lui Zach este pur si simplu la pamant atunci cand frumoasa lui Beth, moare intr-un mod neasteptat. Intr-o zi totusi, acesta observa ca groapa unde ea era ingropata... este goala. Acesta ajunge acasa si isi intreaba parintii cine a dezgropat-o dar acestia sustin cu tarie ca ar putea fi chiar un miracol, iar aceasta sa fi reinviat. Desi pare de necrezut, aceasta chiar reinvie si ii da ocazia lui Zach sa fie un iubit mai bun, ii ofera o a doua sansa, ceea ce inseamna ca Zach nu va mai gresi acum si o va iubi fara limite. Cu toate acestea, Beth se dovedeste a fi un zombie, si oricat de mult incearca Zach sa o tina sub control, aceasta incepe sa arunce chestii, sa manance oameni, sa aiba crize de isterie si sa se comporte ca o posedata. Cum va gestiona tanarul Zach aceasta situatia cu un zombie? O va iubi in continuare, va avea rabdare cu ea, sau se va satura si probabil... va fi mancat?

Life After Beth - Viata dupa Beth 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->