Looper: Asasin in viitor (2012)

Actiunea se petrece in anul 2074, atunci cand mafia se foloseste de calatoriile in timp pentru a-si ucide inamicii, trimitandu-i in trecut.

Gen: Actiune, Crima, SF, Thriller
Data aparitiei: 5 Octombrie 2012 (Romania)
Durata: 119 minute
Filmul de azi Nota: 7.5


Regia si scenariul: Rian Johnson

Un film cu: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels, Pierce Gagnon, Qing Xu, Tracie Thoms, Frank Brennan, Garret Dillahunt, Nick Gomez, Marcus Hester, Jon Eyez.

Povestea: In anul 2074, atunci cand se intampla actiunea filmului Looper, s-a inventat deja calatoritul in timp. Cu toate acestea, acest calatorit in timp este interzis, iar cei care detin aceasta tehnologie sunt cei din mafie. Acestia, trimit toate amenintarile mafiei inapoi in trecut, cu 30 de ani, pentru a fi ucisi de un asasin platit, care ii asteapta intr-un loc exact. Acestia ii ucid dupa care scapa de corpurile lor. Asasinii platiti nu au voie niciodata sa isi lase victimele sa scape, oricine ar fi acestea. Lui Joe nu ii scapa nicio victima, dar intr-o zi, in fata lui apare din viitor... el insusi, cu 30 de ani mai batran. Acesta este surprins si nu stie cum sa reactioneze, ezitand sa il omoare pe batranul Joe. In acel moment, acesta reactioneaza si il ataca, reusind sa scape. Ce se va intampla atunci cand mafia te va obliga sa ucizi o persoana din viitor? Va putea Joe sa se omoare pe el insusi, reusind astfel sa scape pe moment de mafie, dar periclitandu-si viitorul? Ramane sa aflam intr-un film plin de actiune si mult suspans.

Looper: Asasin in viitor 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->