Louder Than Words (2013)

Dupa ce fiica lor moare intr-un mod neasteptat, doi parinti muncesc ca sa construiasca un spital de copii unic in lume, in care cu totii sa fie bine tratati.

Gen: Drama, Familie
Data aparitiei: 1 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata: 95 minute
Nota: 6,8


Regia: Anthony Fabian | Scenariul: Benjamin Chapin

Un film cu: Adelaide Kane, David Duchovny, Timothy Hutton, Xander Berkeley, Hope Davis, Craig Bierko, Scott Cohen, Olivia Steele-Falconer, Ben Rosenfield, Victoria Tennant, Morgan Griffin, Arabella Field, Cassidy Hinkle, Angela Lin, Alex Ziwak.

Povestea: Filmul se inspira dintr-o poveste de viata reala, in care doi parinti se confrunta cu moartea neasteptata a fiicei lor, o fiica pe care cei doi o iubeau ca pe ochii din cap. In urma acestui deces, cei doi se straduiesc sa mentina relatia stransa si sa isi ofere afectiune reciproca pentru a fi puternici si pentru a trece peste aceasta nenorocire care s-a abatut asupra capului lor. In memoria tinerei, parintii decid sa construiasca un spital, dar nu unul obisnuit, ci unul de copii; Un spital in care sa isi puna toate memoriile, amintirile si dragostea, pastrand astfel spiritul fiicei lor, viu. In acest spital, ei vor ca toti copiii sa fie bine primiti, sa fie tratati cum se cuvine si familiile lor sa poata sta alaturi de acestia. Dupa numeroase obstacole intampinate, cei doi reusesc sa construiasca un spital pentru copii, modern, un spital de copii care va ajunge sa fie un adevarat model pentru toate celelalte care s-au construit dupa.

Louder Than Words 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->