Love Punch (2013)

Un cuplu divortat trebuie sa faca pace si sa plece intr-o vacanta improvizata in Franta, pentru a recupera banii pe care niste hoti i-au furat de la ei.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 2 Iulie 2014 (Franta)
Durata: 94 minute
Nota: 6,1


Regia si scenariul: Joel Hopkins

Un film cu: Emma Thompson, Pierce Brosnan, Timothy Spall, Tuppence Middleton, Celia Imrie, Louise Bourgoin, Marisa Berenson, Sabine Crossen, Eleanor Matsuura, Laurent Lafitte, Patrice Cols, Jordan Jones, Christopher Craig, Jack Wilkinson, Tom Morton.

Povestea: Richard si Kate sunt doi oameni de varsta mijlocie care au fost casatoriti candva, dar acum sunt divortati si au o relatie amicala. Barbatul afla curand ca fondurile companiei la care lucreaza sunt in primejdie si ca politia s-a bagat pe fir, investigand toate dosarele firmei si suspendand pe moment atat banii firmei cat si banii pe care i-a pus acesta deoparte, pentru pensie. Cand detinatorul companiei pleaca din tara, Richard si Kate decid sa il urmareasca pe acesta si sa nu il lase sa scape atat de usor. Nu trece mult timp pana cei doi afla ca seful pe care il urmaresc este o persoana care nu pune pret pe angajatii sai, astfel ca va trebui sa fie gasita o alta cale de a recupera banii de la angajatorul hot. Astfel, cuplul decide sa faca ceva iesit din comun: sa fure diamantul pe care seful i l-a dat prietenei sale. Asadar, acestia sunt acum pe urmele celor doi, pentru a pune mana pe acel diamant care ar putea insemna o suma suficient de mare ca sa inlocuiasca banii cuveniti ai lui Richard.

Love Punch 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->