Pentru cei dintre voi care nu o știu încă, Slovenia este considerată una dintre cele mai bune destinații din lume când vine vorba de investiții imobiliare. În ultimii ani, țara se bucură de o creștere semnificativă a valorii proprietăților. Asta înseamnă că acum este momentul perfect pentru a începe să căutați proprietăți imobiliare de vânzare în Slovenia pentru a profita de această creștere remarcabilă.

Considerații înainte de a cumpăra immobile de vânzare în Slovenia

Dar înainte de a cumpăra o proprietate în Slovenia, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Trebuie să știți exact ce veți cumpăra imobile în Slovenia, în primul rând. Acest lucru se datorează faptului că există diferențe semnificative dacă veți alege o proprietate pentru că intenționați să vă stabiliți definitiv în țară în viitorul apropiat sau dacă o veți face doar în scopuri de investiții. 

Proprietăți imobiliare de vânzare în Slovenia - Maribor
Interesant proprietăți imobiliare de vânzare în Slovenia îl puteți găsi și în Maribor

Odată ce v-ați hotărât definit, puteți începe să cercetați diferitele părți ale Sloveniei pentru a găsi proprietăți disponibile. Următoarele sunt câteva dintre locurile de top pe care le puteți adăuga pe listă:

Ljubljana 

Ljubljana, capitala Sloveniei, este prima alegere pentru majoritatea investitorilor, deoarece este cea mai evidentă opțiune atunci când cumpără proprietăți în țară. Nu este o surpriză având în vedere că orașul oferă un potențial atât de mare când vine vorba de investiții. 

Things to do In Ljubljana, Slovenia

Rețineți, totuși, că prețurile de aici sunt cele mai mari, așa că e bine să comparați mai multe oferte înainte de a face o alegere. Acum există investitori care profită la maximum de creșterea capitalului.

Datorită cererii mari de bunuri imobiliare din Slovenia de vânzare în zonă, oferta ar putea fi puțin limitată. De asemenea, merită menționat faptul că Ljubljana are cele mai mari chirii din întreaga țară. 

Gorenjska și Primorska

Dacă nu găsiți proprietatea pe care o căutați în capitală, alte variante bune sunt cartierul montan Gorenjska și regiunea de coastă Primorska. Aceste locuri ar putea fi puțin scumpe, dar cu siguranță fiecare proprietate își merită banii. 

Acestea două sunt unele dintre cele mai populare destinații turistice, invlusiv Piran și Portoroz de pe coasta mării și Bohinj și Bled în Gorenjska. Această faimă face ca proprietățile din aceste locuri să fie investiții care oferă un flux solid și constant de venituri din chirie. Un motiv în plus pentru a căuta imobiliare de vânzare în aceste regiuni este faptul că acestea sunt la doar o oră de mers cu mașina din Ljubljana. 

Dolenjska, Notranjska, Pomurje, și Stajerska

Slovenia are, de asemenea, părți mai puțin aglomerate și mai unice, situate în zonele de de sud-est și de est ale Ljubljanei, în special regiunile Dolenjska, Notranjska, Pomurje și Stajerska. Prețurile imobiliarelor de vânzare din aceste zone sunt adesea considerabil mai ieftine. 

În afară de orașele precum Celje sau Maribor, al 3-lea și al 2-lea ca mărime, imediat după Ljubljana, prețurile chiriilor în aceste regiuni sunt mai mici, dar cu o cerere de închiriere mai mică.

Teme similare: