Lucy (2014)

lucy 2014 Dupa ce este obligata sa transporte droguri pentru mafie, in urma unui accident, Lucy capata puteri supranaturale si decide sa se razbune.

Gen: Actiune, SF
Data aparitiei: 1 August 2014 (Romania)
Durata: 90 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10

Regia si scenariul: Luc Besson

Un film cu: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Amr Waked, Julian Rhind-Tutt, Pilou Asbaek, Analeigh Tipton, Nicolas Phongpheth, Jan Oliver Schroeder, Luca Angeletti, Loic Brabant, Pierre Grammont, Pierre Poirot, Bertrand Quoniam, Pascal Loison.

Povestea: Lucy este o tanara femeie care traieste in Taipei. Acesta are ghinionul de a fi nevoita sa transporte droguri pentru mafie. Fara ca ea sa stie, acestia strecoara o cantitate de droguri in stomacul ei, ca sa poata transporta linistita drogurile dintr-o parte in cealalta, fara ca cineva sa o banuiasca. Un accident nefericit totusi, face ca drogurile sa i se raspandeasca in corp. In cazul oamenilor normali, s-ar petrece o supradoza si ar muri, dar nu si in cazul ei. Se pare ca, intr-un fel, drogurile ii dau puteri supranaturale. Acele droguri o determina sa isi poata folosi creierul peste capacitatea normala pe care o foloseste un om obisnuit. Acum, ea incearca sa isi scoata acele droguri din corp, sa afle cum se poate face bine, si sa se razbune. Din pacate, Lucy este nevoita sa se grabeasca, motiv ce creste suspansul, iar asta pentru ca nu se stie cat mai are de trait, si nu vrea ca faptasii sa ramana nepedepsiti.

Lucy 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->