Magic in the Moonlight (2014)

magic in the moonlight
O comedie romantica despre un englez care trebuie sa demaste o escrocherie. Pe parcurs, lucrurile se complica si o poveste de dragoste se poate naste.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 19 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 97 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia si scenariul: Woody Allen

Un film cu: Colin Firth, Antonia Clarke, Emma Stone, Natasha Andrews, Valerie Beaulieu, Peter Wollasch, Jurgen Zwingel, Wolfgang Pissors, Sebastien Siroux, Simon McBurney, Ute Lemper, Catherine McCormack, Eileen Atkins, Erica Leerhsen, Jeremy Shamos, Hamish Linklater, Emma Stone.

Povestea: Un magician chinez este unul dintre cei mai cunoscuti si priceputi magicieni ai vremii sale. Putini stiu adevarul despre el, ca de fapt numele acestuia este Stanley Crawford, un englez putin cam arogant, cu o parere extraordinara despre el insusi si sceptic impotriva spiritismului. Dupa ce prietenul sau, Howard Burkan, insista cu desavarsire, acesta pleaca pe Coasta de Azur, la vila familiei Catledge, unde ii cunoaste pe Grage, fiul Brice si fata Caroline. Acesta se da drept om de afaceri, ca ei sa nu stie adevarata sa identitate. La aceasta vila, sta si Sophie, care a fost invitata de Grace, ca sa contacteze spiritul sotului ei decedat. Urmeaza o serie de evenimente neplanuite, care daca pentru unii ar parea amuzante, pentru Stanley vor parea cel putin ciudate, fiind luat prin surprindere de tot ce se intampla in jurul sau.

Magic in the Moonlight 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->