Mark Wahlberg in The Six Million Dollar Man


Dacă este vreun actor despre care putem spune că la ora actuală este pe val, acela ar fi Mark Wahlberg. Recent el a apărut în filmul de succes Transformers Age of Extinction al lui Michael Bay, un film care a batut recorduri după recorduri în Box Office. Deși filmul a avut succes în mare parte datorită brandului Transformers, nu trebuie să îl discredităm pe Mark, acesta fiind considerat un fel de mină de aur pentru toți cei care vor să facă un film bun și care să se vândă, la ora actuala. Astfel, au apărut zvonuri cum că Universal Pictures dorește să facă din serialul anilor 1970, The Six Million Dollar Man, un film care să îl aibă ca protagonist pe Wahlberg. De asemenea, se spune că Peter Berg ar putea fi regizorul și producătorul acestu film. Cel mai probabil Wahlberg va lua rolul lui Steve Austin, un pilot care este implicat într-un accident teribil și care, dispunând de o importantă sumă de bani, convinge doctorii să îl transforme într-un cyborg, ca să poată rămâne în viață. 

Ținând cont de nostaligia care ar fi produsă odată cu lansarea filmului, n-am fi surprinși ca acesta să înregistreze vânzări frumușele. Din acest motiv, Universal Pictures voiau de fapt mai repede să lanseze acest proiect, avându-l în planuri pe Jim Carrey ca protagonist, dar ideea unei comedii nu suna prea încântant și până la urmă s-a renunțat la acest proiect. Se zvonește că și DiCaprio sau Bryan Singer erau pe o listă cu nume, dar nici asta nu s-a realizat până la urmă, ajungându-se, iată, în 2014, la Mark Wahlberg.

Orice am spune, trebuie să recunoaștem că Wahlberg are un an demențial, cu Lone Survivor care a apărut la începutul anului și care a fost un adevărat succes, până la Transformers care a încasat o sumă consistentă de bani. Tocmai din aceste motive, sunt motive să credem că agentul lui Wahlberg este asaltat cu telefoane, doar că nu poate să răspundă la toate ofertele, întrucât Mark muncește încontinuu, momentan lucrând la remake-ul filmului The Gambler, al lui Rupert Wyatt. De asemenea, acesta va juca și în partea a doua a filmului Ted (cel cu ursulețul), respectiv Daddy Home alături de Will Ferrell

Mai multe detalii despre filmul The Six Million Dollar Man vom oferi în curând, de îndată ce aflăm și noi.
Sursa: tracking-board.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->