Motivul din spatele incasarilor mici ale filmului Sex Tape


Compania Sony stie care este adevaratul motiv din spatele incasarilor atat de mici ale filmului Sex Tape

Acestia sunt de parere ca numele este foarte prost ales, chiar daca banuiau de la inceput ca nu e unul tocmai potrivit, recunosc ca nu se asteptau ca incasarile sa fie atat de mici. Chiar si Planes: Fire & Rescue i-a depasit in incasari, si nici acest film nu a fost unul extraordinar de reusit. 

Rory Bruer, o persoana influenta din cadrul companiei Sony, a declarat ca ei au produs de fapt o comedie frumoasa, romantica, amuzanta, in care au inclus actori foarte cunoscuti. Cu toate acestea, este de acord cu faptul ca titlul induce putin in eroare, si ar putea fi unul din motivele pentru care productia nu s-a vandut.

Cu incasari globale in jurul sumei de 17 milioane, nu poate spune nimeni ca a fost un succes, ci ca a fost un dezastru, un esec total. Cu un astfel de nume este si greu sa atragi foarte multe persoane la cinematograf, intrucat este greu sa le spui prietenilor ca mergi la cinema sa vezi cum doi oameni fac sex, intr-un film numit Sex Tape. Lumea va spune ca esti un obsedat, si nu va intelege ca tu de fapt mergi doar sa te uiti la o comedie de dragoste, care din nefericire are un nume prost inspirat. 

Sony s-a gandit de dinainte la faptul ca numele va duce cu gandul la un film interzis minorilor, un film care duce cu gandul la lucruri murdare care se petrec, mai ales ca Diaz a declarat in urma cu ceva timp ca va aparea complet goala in film. Oricum ar fi, un lucru este cert: o caseta video in care te filmezi facand dragote te poate face faimos, sau te poate dobori la pamant, iar in cazul acestui film, este a doua varianta.

Cameron Diaz ramane totusi cu privirea ridicata, deoarece, filmul Cealalta Femeie in care a jucat anul acesta, o duce bine, cu incasari de aproape 200 de milioane de dolari.
surse: variety, cinemablend, boxofficemojo

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->