My Man Is a Loser (2014)

Doi prieteni disperati, angajeaza un cuceritor care sa le dea cateva sfaturi despre cum isi pot salva casniciile si recapata nevestele.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 25 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 5.8/ 10


Regia si scenariul: Mike Young

Un film cu: Sean Young, Tika Sumpter, John Stamos, Diane Guerrero, Michael Rapaport, Bryan Callen, Carly Brooke Pearlstein, Emilie Kuznicki, Courtney Cooper, Wass Stevens, Stephanie Domini Ehlert, Dasha Kittredge, Mo Mandel, Heidi Armbruster, Lisa Ferreira.

Povestea: My man is a loser este o comedie despre doi barbati, prieteni de o vreme, ale caror casnicii se indreapta spre nicaieri. Ca sa isi recucereasca nevestele si sa restaureze fericirea in mariaj, acestia apeleaza la un playboy masculin, la un cuceritor care sa le dea cateva sfaturi despre cum isi pot satisface nevestele. Dupa ce incep acest proces de schimbare, nevestele incep sa se intrebe daca le placea mai mult de cei de dinainte, sau de cei de acum. De la cursuri de aerobic, pana la pedichiura si pana la tot felul de fantezii aplicate acasa, barbatii ajung sa se implice complet in vietile sotiilor, incercand sa le convinga, ca nu sunt atat de ratati precum cred ele.

My man is a loser 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->