Noaptea Judecatii: Anarhia (2014)

Timp de 12 ore, orice crima va fi nepedepsita, iar un barbat profita de asta, ca sa razbune moartea fiului sau, dar si sa salveze oameni nevinovati.

Gen: Actiune, Horror, Thriller
Data aparitiei: 15 August 2014 (Romania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia si scenariul: James DeMonaco

Un film cu: Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford, Kiele Sanchez, Zoe Soul, Justina Machado, John Beasley, Jack Conley, Noel Gugliemi, Castulo Guerra, Michael K. Williams, Edwin Hodge, Keith Stanfield, Roberta Valderrama, Niko Nicotera.

Povestea: The Purge este o continuare a filmului din 2013, in care actiunea filmului merge pe principiul ca in aceasta lume, exista o data pe an, o noapte in care timp de 12 ore totul este permis, absolut orice crima. Cu aceasta ocazie, un barbat planuieste sa razbune moartea fiului sau, pentru totdeauna. In ciuda avertismentelor sotiei, care ii spune ca daca omoara oameni, nu il va readuce pe fiul lor la viata, acesta refuza sa o asculte, si decide sa participe la eveniment. Acest barbat se va intalni pe drum cu un cuplu a carui masina nu mai functioneaza, neavand de ales decat sa hoinareasca pe strazi in aceasta noapte de cosmar. De asemenea, impreuna se vor intalni si cu o femeie care a fugit impreuna cu fiica sa de acasa, dupa ce aceasta i-a fost distrusa. Impreuna, toti cei cinci trebuie sa supravietuiasca ca o familie, acestei nopti de groaza, din Los Angeles.


The Purge: Anarchy - Noaptea Judecatii: Anarhia 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->