Noul Trailer BIG HERO 6, de la Disney


Cu puțin timp în urmă vă vorbeam de filmul Big Hero 6, de la Disney, film ce va apărea în curând. Daca data trecută v-am arătat un teaser trailer, de data aceasta aveti un trailer complet, extins. În acest videoclip aflăm puțin mai multe despre acțiunea filmului și despre aventurile prin care cei doi eroi vor trece, mai exact tânărul adolescent, și robotul Baymax.

În filmul Big Hero 6, totul se petrece în viitor, acolo unde un tânăr adolescent, trăiește în orașul San Fransokyo (Căpitanul Evident - Combinație între San Francisco și Tokyo). Numele lui este Hiro Hamada, și el este inventatorul elasticului, gelatinosului, robustului robot pe nume Baymax. Acesta este atât cel mai bun prieten al său, cât și mâna sa dreaptă, chiar dacă roboțelul nostru pare să aiba două mâini stângi. Acțiunea începe atunci când un criminal mascat, apare în oraș. Astfel, Hiro și Baymax trebuie să își unească forțele cu o echipă specializată în costume de bătălie și lucruri de acest gen... pentru a rezolva acest caz. Problema ar fi că Baymax trebuie să fie prudent, pentru că nu e vreun Iron Man ca să iasă pur și simplu pe fereastră, el trebuie să respecte anumite reguli.

Este interesant că nu au legat filmul Big Hero 6 la Universul Marvel, și pentru început, din ce putem observa, nu au făcut asocieri, introducând în acest film și eroi din alte producții. Regizorul Don Hall chiar a explicat faptul că atunci când s-au apucat de proiect, Marvel le-a spus că nu vor implica deloc eroii cunoscuți, în acest film, ci îi vor încuraja pe producătorii filmului Big Hero 6 să își creeze propriul Univers, propriile personaje. Acesta a mai spus de asemenea că este foarte încântat de aceastea decizie a companiei de a-i lăsa mână liberă, de a-l lăsa să își construiască propriul Univers.

Cât privește părerea noastră, ne declarăm încântați de o animație de la Marvel, care nu va avea legătură cu Marvel. Poate are și legătură faptul că totul se petrece în colaborare cu Disney. Până una alta, filmul Big Hero 6 ce îi are în componență pe Ryan Potter, T. J. Miller, Jamie Chung, SCott Adsit, Alan Tudyk, Genesis Rodriguez, David Henney, Damon Wayans Jr., Maya Rudolph și James Cromwell, va fi lansat pe data de 23 Ianuarie 2015, în cinematografele din România.


sursa: empireonline.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->