Orange is the new black (2013)

Povestea lui Piper Chapman, o femeie in varsta de 30 si ceva de ani, care este trimisa la inchisoare faptele comise in tinerete.

Gen: Comedie, Crima, Drama
Tip: Serial TV
Durata episod: 60 minute
Filmul de azi Nota: 6.8Creator: Jenji Kohan | Regia: Michael Trim, Andrew McCarthy, Matthew Penn

Un serial cu: Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning, Michael Harney, Kate Mulgrew, Natasha Lyonne, Jason Biggs, Uzo Aduba, Samira Wiley, Dascha Polanco, Selenis Leyva, Nick Sandow, Yael Stone, Laura Prepon, Joel Garland, Catherine Curtin, Lea DeLaria, Matt McGorry, Vicky Jeudy, Laverne Cox, Annie Golden, Elizabeth Rodriguez, Emma Myles, Jackie Cruz, Adrienne C. Moore, Constance Shulman, Beth Fowler, Diane Guerrero, Jessica Pimentel, Pablo Schreiber, Maria Dizzia, Abigail Savage.

Povestea: Piper Chapman este o femeie in varsta de 30 si ceva de ani care, in ciuda aparentelor, pare organizata si cu capul pe umeri. Dintr-o data, aceasta afla ca trebuie sa serveasca 15 luni de puscarie, la Institutul de Corectie Litchfield din Danbury, Connecticut. Ea este condamnata pe motiv ca timp de un deceniu, a transportat droguri pentru iubita sa din tinerete, pe acea vreme fiind putin confuza. Odata ajunsa in spatele gratiilor, ea incearca sa se obisnuiasca cu viata de inchisoare, unde se pare ca din o doamna culta, a ajuns sa fie pe picior de egalitate cu paria societatii. Tot aici, ea descopera ca orice miscare gresita poate duce la consecinte drastice, cum ar fi infometarea, bataia, sau chiar propuneri indecente din partea colegelor de celula. Cu toate acestea, ea incearca sa mentina focul relatiei cu logodnicul sau, aprins, pana cand va reusi sa scape de cele 15 luni de inchisoare.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->