Persecuted (2014)

Un evanghelist este acuzat pe nedrept de omor, dupa ce un senator se razbuna pe acesta, pe fondul refuzului unei reforme religioase.

Gen: Actiune, Drama, Mister
Data aparitiei: 18 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata: 91 minute
Nota: 6,8


Regia si scenariul: Daniel Lusko

Un film cu: James Remar, Dean Stockwell, Raoul Trujillo, Bruce Davison, Fred Dalton Thompson, Gretchen Carlson, David House, Cyd Schulte, Natalie Grant, Jaime Powers, Mark Sivertsen, Sage Bell, Debrianna Mansini, Richard Daniel Williams, Ashley LaRae.

Povestea: Cunoscutul evanghelist, John Lutter, se afla in fata unui eveniment major, ce va schimba istoria Statelor Unite pentru totdeauna. Este vorba despre o reforma religioasa, pe care un senator doreste sa o implementeze. Cu toate acestea, evanghelistul cu frica de Dumnezeu, refuza oferta senatorului. In urma acestui refuz, acesta ajunge sa fie acuzat pe nedrept de uciderea unei fetite inocente, motiv pentru care John devine inamicul public numarul unu al tuturor. Dintr-o viata linistita in slujba Domnului, acesta se trezeste pe fuga, incercand sa afle cine i-a facut aceste lucruri si de ce. Luther incearca sa isi dea seama cum sa scoata adevarul la lumina si sa scape de vina de pe umerii lui. In tot acest proces, evanghelistul trebuie sa isi aleaga cu atentie urmatoarele miscari, incat intreaga comunitate de credinciosi din America poate fi pusa in pericol, datorita influentelor negative, minciunii si a propagandei condusa de senator si de alte forte pe care acesta nu le poate controla.

Persecuted 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->