Piratii din Caraibe 5 va fi lansat in 2017

piratii din caraibe 5

Filmul Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales va fi lansat pe data de 7 Iulie 2017.

A trecut ceva timp de la ultimul film cu Piratii din Caraibe, si abia asteptam sa il vedem pe urmatorul. La auzul acestei vesti nu putem decat sa ne declaram suparati, intrucat speram sa fi fost lansat in 2016, dar pana la urma si 2017 e bun, decat nimic. Daca facem un calcul, asta inseamna ca exact peste trei ani, abia, ne vom putea bucura de Johnny Depp si compania.

Observand cu atentie, vedem ca Piratii din Caraibe se lanseaza exact la o saptamana dupa Despicable Me 3, ceea ce inseamna un anumit risc, intrucat ori va fura painea de la gura minionilor, ori doctorul Gru si frumoasele-i fiice, vor reduce din suma incasarilor, primului weekend cu pirati. Cel mai probabil ambele variante. Ca si cum nu era de ajuns, exact la o saptamana dupa Piratii din Caraibe, va fi lansat filmul The Fantastic Four aka Cei Patru Fantastici, ceea ce inseamna alt competitor de top. Stim bine ca Fox atunci cand scoate ceva, nu se joaca, daca e sa ne uitam la incasarile inregistrate in acest an. In sfarsit, la rampa iese si Marvel care lanseaza filmul Guardians of the Galaxy 2

Pentru cinefilii din toata lumea, acestea sunt vesti extraordinare, va fi o luna plina de filme bune. Pentru cinefilii romani, cu siguranta sunt vesti proaste, intrucat nu multi sunt care isi permit sa vada cate un film bun la cinematograf, in fiecare weekend al lunii. Acestea fiind spuse, noi suntem de parere ca Jack Sparrow isi joaca sansele acestui film, exact ca la Poker, adica vrea totul sau nimic. Desi vorbim doar de Piratii din Caraibe, cu siguranta nici celelalte trei filme lansate nu vor fi extrem de fericite, sa aiba atat de multa concurenta, iar asta ne da de gandit, in sensul in care ni se da impresia ca aceste studiouri tin mai mult la orgoliu, mandrie, prestanta, si nu la fiecare cent posibil, pe care pot sa il adune.

Cat despre ce se va intampla in film, sunt zvonuri ca vom avea mai putini monstri, dar mai multe fantome. Asta pare sa fie de bine, poate ca se doreste o noua abordare, mai ales dupa ultimul film, care a inregistrat cele mai mici incasari dintre toate cele patru, de pana acum. Cu o distributie printre care se zvoneste ca ar fi si Christoph Waltz, Geoffrey Rush, Jake Davenport, Machenzie Crook, Lee Arenberg, Keith Richards si Martin Klebba, nu putem decat sa asteptam cu nerabdare, aparitia filmului Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales.
sursa: cinemablend

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->