Pocahontas (1995)

Atunci cand colonistii europeni iau cu asalt Lumea Noua, pentru a-i exploata bogatiile, incepe povestea de dragoste a frumoasei Pocahontas.

Gen: Animatie, Aventura, Familie, Musical
Data aparitiei: 23 Iunie 1995 (Statele Unite)
Durata: 81 minute
Nota: 6,7


Regia: Mike Gabriel, Eric Goldberg | Scenariul: Carl Binder, Susannah Grant

Un film cu: Mel Gibson, Linda Hunt, Christian Bale, Irene Bedard, Judy Kuhn, David Odgen Stiers, John Kassir, Russel Means, Danny Mann, Billy Connolly, Joe Baker, Frank Welker, Michelle St. John, James Apaumut Fall, Gordon Tootoosis.

Povestea: Capitanul John Smith este conducatorul trupelor englezesti ce include marinari, soldati si trupe speciale, o intreaga banda de oameni priceputi, trimisi inspre Lumea Noua pentru a pune stapanire pe aceste taramuri si a explora bogatiile acestora. Toate aceste bogatii au ca scop imbogatirea Angliei. In tot acest timp, Seful Powhatan a pus la punct ca frumoasa lui fiica, Pocahontas, sa se marite cu unul din cei mai mari si puternici razboinici ai satului. Cu toate acestea, Pocahontas are viziuni, viziuni ce ii spun ca pericolul se apropie si ca o schimbare apare la orizont. Astfel, viata ei se schimba intr-adevar cand nava englezilor opreste exact langa sat. Pocahontas se indragosteste de capitanul Smith in scurt timp, iar dragostea ii este impartasita. Cu toate acestea, dragostea nu este niciodata usoara, astfel ca Ratcliffe considera ca trebuie sa ucida toti cunoscutii lui Pocahontas, pe motiv ca acesti "salbatici" ascund aurul de ei, iar Powhatan, tatal sau crede ca acesti oameni sunt buni de nimic si ca tot ce vor face va fi sa distruga totul. Cum va putea dragostea pura dintre cei doi sa reziste, in conditiile unui razboi iminent intre cele doua tabere? Cum va putea Pocahontas sa fie alaturi de cel pe care il iubeste nemarginit si neconditionat, daca soarta le este potrivnica? Urmeaza sa aflam toate acestea intr-o poveste clasica in care dragostea trebuie sa invinga raul si sa se impotriveasca destinului.

Pocahontas 1995 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->