Pretty Little Liars (2010)

pretty little liars
Dupa ce prietena lor este ucisa, patru prietene se unesc ca sa doboare un criminal necunoscut care le stie absolut toate secretele.

Gen: Drama, Mister, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 60 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Norman Buckley

Un serial cu: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Laura Leighton, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe, Tyler Blackburn, Keegan Allen.

Povestea: Patru prietene formeaza o gasca de nedespartit, atunci cand liderul lor, Alison DiLaurentis, dispare pe nevazute. Dupa disparitia acesteia, fetele incep sa primeasca tot felul de mesaje misterioase, semnate cu litera A. Acestea cred initial ca Alison glumeste doar cu ele, si le trimite aceste mesaje, dar situatia se schimba radical atunci cand descopera ca prietena si liderul lor, a fost ucisa. Dupa ce aceasta nu mai traieste, misterioasa sau misteriosul criminal nu le da pace si le trimite mesaje in continuare. Cele patru fete, printre care Spencer, Aria, Hanna si Emily, trebuie sa reziste acestor presiuni psihologice si sa descopere adevarata faptasa care le-a ucis prietena si care nu le mai da pace.

Pretty Little Liars - Micutele Mincinoase 2010 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->