Primul Trailer pentru SEFI DE COSMAR 2


Filmul Șefi de Coșmar alias Horrible Bosses a fost un adevărat succes pentru cei de la Warner Bros, în urmă cu trei ani, motiv pentru care studiourile de producție au decis să facă și o parte a doua, chemându-i înapoi pe Jason Bateman, Charlie Day și Jason Sudeikis. Astfel, a apărut deja și primul teaser trailer pentru comedia ce va apărea în curând pe marile ecrane.

Dacă mergem puțin în timp, ne amintim că in 2011, Nick își detesta șeful deoarece acesta se aștepta ca el să muncească din zori și până în seară, Dale își ura șefa deoarece acesta îi făcea constant tot felul de propuneri indecente deși știa că acesta este în pragul căsătoriei. Kurt era atașat de slujba lui, în comparație cu cei doi, dar atunci când șeful lui a murit, fiul lui psihopat și nesuferit îi luase locul. Cei trei devin astfel deciși să își ucidă șefii, angajând un ucigaș profesionist. Totul, într-un final, se termină într-o notă veselă și deloc sumbră precum promitea plotul filmului, totusi.

Acum că am revenit în prezent, vorbim despre continuarea filmului. Regizat de Sean Anders și scris de John Morris, filmul Horrible Bosses 2 îi gasește pe Kurt, Day și Nick într-o situație inedită - cei trei vor să își facă propria afacere. Din păcate aceștia eșuează lamentabil și decid că și această soluție trebuie rezolvată în propriul lor stil, caracteristic, și anume să organizeze încă o răpire.

Detalii despre noul film sunt puține, noul trailer abia fiind lansat, și nici măcar din el nu descoperim prea multe lucruri. Cu siguranță cei de la Warner Brothers încearcă să ne țină în suspans cât de mult posibil, ca filmul să fie un succes. Filmul Șefi de Coșmar 2, va fi lansat pe data de 28 Noiembrie în cinematografele din România și îi mai are în distribuție pe Jennifer Aniston, Chris Pine, Christoph Waltz, Kevin Spacey, în afara celor menționați puțin mai sus. Cu o astfel de distribuție, avem motive să credem că și acest film va fi un real succes.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->