Prometheus (2012)

O echipa de exploratori descopera indicii despre originile Pamantului, intr-o aventura care-i duce prin cele mai intunecate colturi ale Universului.

Gen: Aventura, Mister, SF
Data aparitiei: 8 Iunie 2012 (Romania)
Durata: 124 minute
Nota: 7,1


Regia: Ridley Scott | Scenariul: Jon Spaihts, Damon Lindelof

Un film cu: Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael FassbenderCharlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce, Sean Harris, Rafe Spall, Emun Elliott, Benedict Wong, Kate Dickie, Branwell Donaghey, Vladimir Furdik, C.C. Smiff, Shane Steyn.

Povestea: Actiunea filmului are loc in anul 2093. Un grup de exploratori printre care si cativa arheologi, pleaca intr-o misiune secreta. Dupa ce ajung pe o planeta aflata la mile departare de Pamant, exploratorii incep sa caute indicii, ulterior gasind cateva semne care ar putea arata ca pe acea planeta a trait candva o civilizatie. Cativa dintre exploratori totusi, au si alte motive pentru a fi acolo, printre care si corporatia Weyland. Lasand aceste detalii la o parte, exploratorii nostri cred ca de pe aceasta planeta se trage rasa umana, dar aventura lor nu se va sfarsi prea bine, pentru ca la fel ca si in orice alt film misterios, aflarea adevarului aduce si necazuri.

Prometheus 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->