Promo Extins & Imagini Noi din Gardienii Galaxiei


Așteptarea ne apasă, iar Gardienii Galaxiei se lasă așteptați, cam mult. Mai sunt câteva săptămâni până la lansarea acestui film incredibil. Disney împreună cu Marvel au prezentat publicului american și englez, 17 minute din film, iar pentru cei care au ratat aceste ecranizări, cu siguranță vă numărați și voi, ne numărăm și noi. Cu toate acestea, în josul articolului v-am pus la dispozitie un material promoțional / trailer extins din Gardienii Galaxiei. Dacă ați văzut cumva precedentul trailer din Gardienii Galaxiei, vă spunem de pe acum că acesta este altul și că trebuie neapărat să îl vedeți.

Recapitulăm și ne amintim că în Gardienii Galaxiei este vorba de povestea lui Peter Quill (Chris Pratt), aka Starlord, care se alătură unei găști de eroi improvizați precum Gamora (Zoe Soldana), Drax Distrugătorul (Dave Bautista), un copac vorbitor (Vin Diesel) și un raton vitezist interpretat de Bradley Cooper.

Mai jos vă punem la dispoziție câteva poze, surprinse de la filmări.


data-nav="thumbs"> data-navposition="top">
Din distribuția filmului mai fac parte și John C. Reilly, Benicio Del Toro, Michael Rooker, Peter Serafinowicz, și Nathan Fillion. Regizorul filmului este James Gunn, care momentan se ocupă de promovarea filmului prin toate țările lumii, în care acesta va fi lansat. Filmul Gardienii Galaxiei va fi lansat pe data de 31 Iulie în Marea Britanie, iar la noi în țară va fi lansat pe data de 8 August 2014.

Rămâneți alături de Filmul de azi și pe pagina noastră de facebook unde vă vom ține la curent în legătură cu desfășurarea evenimentelor, legate de Guardians of the Galaxy 2014.

sursa:empireonline.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->