R.I.P.D. Copoi pentru strigoi (2013)

Un politist proaspat decedat se alatura departamentului Odihneste-te In Pace, pentru a-l putea gasi pe cel care i-a pus capat zilelor.

Gen: Actiune, Comedie, Crima
Data aparitiei: 19 Iulie 2013 (Romania)
Durata: 96 minute
Nota: 5,6


Regia: Robert Schwentke | Scenariul: Phil Hay, Matt Manfredi

Un film cu: Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Mary-Louise Parker, Kevin Bacon, Stephanie Szostak, James Hong, Marisa Miller, Robert Knepper, Mike O'Malley, Devin Ratray, Larry Joe Campbell, Michael Coons, Christina Everett, Michael Tow, Lonnie Farmer.

Povestea: Nick este un politist obisnuit care isi vede de propriile treburi, pana cand intr-o zi, atunci cand este ucis la datorie de catre un strain a carei fata nu a apucat sa o vada. Dupa ce moare, el este transportat intr-un anumit departament, loc unde se si trezeste. Nici bine nu deschide ochii si este anuntat ca de acum inainte va lucru pentru Departamentul Odihneste-te In Pace al politiei mortilor. Un departament unde lucreaza doar oamenii morti si unde sunt capturati doar oamenii morti. Acestia trebuie sa prinda toate sufletele rele din lume si sa le aduca la politie. Lui Nick ii este prezentat in scurt timp si noul sau partener, un om experimentat cu accent de cowboy care il ia tare din prima clipa si nu are prea multa rabdare cu el. Amuzant este faptul ca atunci cand se intorc pe Pamant pentru a lucra sub acoperire, acestia fiind morti, iau fetele altor personaje, asta insemnand ca acum Nick este un batran chinez, slab si urat, iar partenerul sau este o frumoasa si focoasa tanara blonda. Cu toate acestea, va reusi Nick sa captureze toate spiritele rele pentru ca lumea sa fie in siguranta, atat cea reala cat si cea... ei bine, cea din care face el parte? Este greu de spus in conditiile in care nu stim cum ar putea sa moara a doua oara, dar si mai important, el are o misiune de indeplinit: trebuie sa il gaseasca pe cel care l-a ucis in viata reala si sa ii ceara anumite explicatii. O comedie fantezista cu momente bune, usoare. Un scenariu pe alocuri superficial, dar daca sunteti in cautare de amuzament si nu de capodopere cinematografice, este un film pe care vi-l recomandam.

RIPD - Copoi pentru strigoi 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->