Home » , , , , , , , , , » Seth MacFarlane, dat in judecata pentru ca a plagiat ideea filmului TED

Seth MacFarlane, dat in judecata pentru ca a plagiat ideea filmului TED


Seth MacFarlane a fost dat in judecata pentru ca ideea filmului TED, nu a fost una originala.

Pentru cine nu stie, filmul TED este o comedie produsa de Seth MacFarlane, in care un ursulet vulgar cu obiceiuri proaste, prinde viata. Filmul a avut mare succes si a prins bine in special in randul tinerilor. In mare parte, in TED este vorba de incalcarea principiilor morale si umor ieftin, de cele mai multe ori. Nu il putem judeca pe Seth pentru asta, deoarece in mai toate productiile acestuia avem parte de umor oarecum ieftin, chiar daca recunoastem ca serialul Family Guy ne-a placut, in mare parte. Oamenii, cu timpul, au remarcat stilul acestuia, motiv pentru care A million ways to die in the west a inregistrat incasari slabute, chiar daca din distributie au facut parte actori precum Liam Neeson sau Charlize Theron. Tindem sa credem ca si Ted 2 va inregistra incasari mult mai slabute decat Ted 1.

Revenim la ale noastre si observam ca Bengal Mangle Productions sunt cei care l-au dat in judecata pe MacFarlane. Ei sustin ca acesta s-ar fi inspirat din Charlie The Abusive Teddy Bear, unde este vorba de un ursulet de plus care bea, fumeaza, merge la prostituate si in mare parte este vulgar. Din toata aceasta descriere ne dam seama ca Ted i se aseamana foarte tare acestui Charlie. Am pus un videoclip putin mai jos, in care puteti vedea despre ce este vorba, iar daca sunteti si mai curiosi, plangerea oficiala este aici.

Cat despre Ted, Charlie, Yogi sau Winnie, trebuie sa recunastem ca acesti ursi au fost folositi de ani buni, ca sursa de distractie pentru public. Chiar daca este evident ca MacFarlane a plagiat, va fi greu sa demonstreze asta si cel mai probabil, nu va plati nicio amenda. Seth nu este la prima abatere, deoarece in multe privinte el a fost tras de urechi ca serialul Family Guy pe care il produce, imita foarte tare Familia Simpsons, ceea ce trebuie sa recunoastem ca este adevarat. De aceea, credem ca sunt sanse foarte mari ca MacFarlane sa se fi inspirat din Charlie the abusive Teddy Bear.

Sansele ca MacFarlane sa scape sunt foarte mari, mai ales ca Bangal Mangle Productions nu reprezinta un nume atat de mare, videoclipurile lor avand vizionari putine din 2009 pana in 2012 cand a fost lansat filmul Ted. Pana una alta, va informam ca Ted 2 va fi lansat pe data de 26 Iunie 2015, in cinematografele din Romania.

sursa: hollywoodreporter.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->