Sex Tape (2014)

Panica intervine in mijlocul unui cuplu, atunci cand acestia constata ca filmuletul in care s-au inregistrat facand dragoste, a fost vazut si de altii.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 18 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 90 minute
Nota: 6,8


Regia: Jake Kasdan | Scenariul: Kate Angelo, Jason Segel

Un film cu: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry, Ellie Kemper, Rob Lowe, Nat Faxon, Nancy Lenehan, Giselle Eisenberg, Harrison Holzer, Sebastian Hedges Thomas, Timothy Brennen, Krisztina Koltai, Randall Park, Joe Stapleton, James Wilcox.

Povestea: Atunci cand Jay (interpretat de Jason Segel) si Annie (interpretata de Cameron Diaz) s-au vazut pentru prima data, a fost dragoste la prima vedere, iar iubirea lor a fost intensa. Cu toate acestea, dupa zece ani de casnicie, totul se poate duce de rapa, deoarece monotonia intervine. Pe langa asta, cei doi au si doi copii minunati, de care trebuie sa aiba grija, dar care fiind mereu prin preajma, ii incurca pe cei doi din a se mai iubi. Pentru a reaprinde iubirea dintre ei, cei doi vin cu o idee pe cat de inventiva, pe atat de proasta: sa se filmeze in timp ce fac dragoste, in diferite pozitii. Practic, cei doi vor sa faca un maraton video in care ei fac dragoste. Desi nimeni nu le-a spus de la bun inceput ca ideea lor este foarte proasta, ei ar trebui sa realizeze singuri, dar totusi nu o fac. Dupa ce se filmeaza, descopera a doua zi ca filmarea lor "privata" nu mai este atat de privata, iar acest videoclip este disponibil si pe alte dispozitive, putand sa fie distribuit chiar si pe internet. Adevarata panica se instaureaza, intrucat cei doi trebuie acum sa caute dispozitivele pe care este aceasta filmare si sa le recupereze, punandu-se in situatii dificile si de cele mai multe ori, jenante, fata de cunoscuti.

Sex Tape 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->