Spuma zilelor (2013)

Un burlac bogat si ingenios, incearca sa gaseasca un leac pentru boala ciudata pe care o are iubita sa, aceasta suferind de o floare care-i creste in plamani.

Gen: Comedie, Drama, Fantezie, Dragoste
Data aparitiei: 24 Aprilie 2013 (Franta)
Durata: 131 minute
Nota: 6,5


Regia: Michel Gondry | Scenariul: Luc Bossi

Un film cu: Romain Duris, Audrey Tautou, Gad Elmaleh, Omar Sy, Aissa Maiga, Charlotte Le Bon, Sacha Bourdo, Vincent Rottiers, Philippe Torreton, Laurent Laffite, Alain Chabat, Zinedine Soualem, Natacha Regnier, Marina Rozenman, Mathieu Paulus.

Povestea: Actiunea se petrece in incantatorul si irealul Paris, unde un suflet tanar incearca sa cucereasca o frumoasa fata. Acesta este burlac si din punct de vedere material, foarte instarit, dar nu reuseste nici cum sa isi gaseasca perechea. In curand totul are sa se schimbe pentru eroul nostru, deoarece o intalneste pe Chloe, si in scurt timp o cucereste iremediabil. Acestia incep sa danseze pe muzica si sa se lase purtati de propria imaginatie. Ca orice film de dragoste, trebuie sa aiba si parti mai triste, astfel ca tanara se imbolnaveste de o boala crunta si nemaivazuta. Acesteia ii creste pur si simplu o floare in plamani. Barbatul avand bani, apeleaza la tot felul de specialisti pentru a o putea vindeca pe aceasta, dar niciun remediu nu merge si niciun doctor nu stie cum ar putea femeia sa se vindece. In curand, in disperare de cauza, Colin are sa o inconjoare cu flori pe frumoasa iubita, ca sa poata fi alaturi de ea pentru totdeauna...

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->