Step Up All In (2014)

Toate vedetele din precedentele filme Step Up se aduna in stralucitorul Las Vegas intr-o batalie finala ce le poate schimba carierele pentru totdeauna.

Gen: Drama, Muzica, Dragoste
Data aparitiei: 22 August 2014 (Romania)
Durata: 112 minute
Filmul de azi Nota: 6.8Regia: Trish Sie | Scenariul: John Swetnam, Duane Adler

Un film cu: Alyson Stoner, Briana Evigan, Ryan Guzman, Izabella Miko, Martin Lombard, Adam G. Sevani, Karin Konoval, Chadd Smith, Abigail Rich, Stephen Boss, Misha Gabriel Hamilton, Mari Koda, Christopher Scott, Facundo Lombard, Allie Meixner.

Povestea: Acesta nu este un simplu dans, aceasta nu este o simpla confruntare, iar scena nu este una obisnuita. Totul este deosebit in Step Up All In 2014. Toate vedetele voastre preferate din precedentele filme Step Up, s-au adunat in acesta, cu promisiunea sa faca show. Actiunea filmului se petrece in Las Vegas unde un spectaculos concurs de dans este gazduit. Toti protagonistii filmelor precedente sunt invitati sa participe, dar nu toti vor putea fi castigatori, pentru ca exista un singur loc intai. Pentru a fi siguri ca vor castiga, dansatorii nostri trebuie sa inventeze miscari noi de dans pe care sa le puna in practica intr-un timp cat mai scurt posibil. Un singur lucru este de retinut, si anume, ca pentru a invinge, cu totii trebuie sa munceasca in echipa.

Step up all in 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->