Supernatural: Aventuri in lumea intunericului (2005)

supernatural 2005 Doi frati cu puteri supranaturale duc mai departe mostenirea tatalui lor, aceea de a vana monstri, spirite rele si demoni care ies la suprafata.

Gen: Fantezie, Mister, Horror, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 44 minute
Filmul de azi - Nota: 8.8/ 10


Concept: Eric Kripke | Regia: Kim Manners, J. Miller Tobin, Charles Beeson, Steve Boyum, Bob Singer, Philip Sgriccia, Mike Rohl, Peter Ellis, David Nutter

Un serial cu: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Misha Collins, Mark Sheppard, Osric Chau, Jeffrey Dean Morgan, Cindy Sampson, Genevieve Padelecki, Mark Pellagrino, Samantha Ferris, Mitch Pileggi, Kurt Fuller, Kim Rhodes, Ty Olsson, Curtis Armstrong, Alaina Huffman, Samantha Smith, Nicholas Elia, Alona Tal, Liane Balaban, Rachel Miner, Amanda Tapping, Katie Cassidy, Lauren Cohan, James Patrick Stuart, Julie McNiven, Rob Benedict, Tahmoh Penikett, Sebastian Roche.

Povestea: O drama supranaturala a unor frati, Sam si Dean care au fost crescuti de tatal lor, sa vaneze si sa ucida orice spirit, demon sau zombi, care iese la suprafata si doreste sa faca rau oamenilor. Tatal lor i-a invatat asta, dupa ce mama lor a fost ucisa de un spirit de acest gen. 22 de ani mai tarziu, cei doi frati cu puteri supranaturale lupta cu raul ce le-a ucis mama, incercand sa il trimita inapoi de unde a venit. In tot acest timp, Sam incepe sa aiba tot felul de viziuni sumbre, in care oameni mor, viziuni care la un moment dat se si adeveresc. Atunci cand si tatal lor moare, incercand sa scape de demonul ce i-a ucis sotia, Sam si Dean realizeaza ca nu e de glumit cu acesta, iar impreuna cu mentorul lor, trebuie sa organizeze un plan prin care sa scape de acest demon. Ce se va intampla cand raul va incepe sa ii vaneze pe cei doi, dar si pe cei apropiati lor si cum se vor descurca atunci cand fiecare din ei va trebui sa se confrunte cu propria moarte?

Supernatural: Aventuri in lumea intunericului 2005 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->