Sylester Stallone, gangster nebun in filmul Scarpa


Că îi place sau nu, Sylvester Stallone trebuie să recunoască faptul că deja a cam îmbătrânit și este vremea să mai lase locul și altora. În principal, The Expendables 3 este filmul care îl mai ține în prim plan, urmând cel mai probabil să fie lansat și un ultim film Rambo. După aceea, ar trebui să se reprofileze pentru rolurile de bătrâni înțelepți, cum au făcut Morgan Freeman și Robert De Niro.

Sursele noastre susțin că Stallone va face din nou echipă cu Millennium Films pentru proiectul Scarpa, un film cu gangsteri a cărui filmări ar putea începe de anul viitor. De la scenaristul filmului Goodfellas, Nicholas Pileggi, aceast thriller sângeros l-ar putea avea pe Stallone, pus în rolul lui Gregory Scarpa, un fost gangster care susține că a ucis 50 de oameni înainte să moara în inchisoare.

Observăm cu Stallone are de jucat un personaj detestat de multă lume, într-o lume care îl bănuiește că și-ar fi ucis chiar și familia. Scarpa are mulți dușmani și chiar ajunge să se numească The Killing Machine (Mașinăria de Ucis). Mai târziu, devine chiar un spion pentru FBI și le furnizează informații în mod constant, până la un punct...

Filmul va fi regizat de Brad Furman, care încă își mai linge rănile după dezastrul Runner, Runner de anul trecut. Aceasta ar putea fi ultima oportunitate a regizorului de a lucra cu unul din actorii filmului Expendables, așa că ar fi bine să profite de ea. Acesta discuta la un moment dat și cu Arnold Schwarzenegger pentru filmul Cry Macho, dar nu s-a ajuns la un numitor comun. Brad Furman are mare nevoie ca acest film să îi iasă, deoarece asul său din mânecă, anume filmul The Lincoln Lawyer din 2011, nu o să mai țină prea mult dacă nu scoate un film bun, și cam toate studiourile îl vor refuza. Cu toate acestea, Furman are un colaborator bun, pe Pileggi. Implicarea acestuia înseamnă că filmul va avea mai multă consistență și va fi puțin mai dramatic. Sperăm să faca împreună un film bun, chiar dacă deja calitățile actoricești ale lui Sylvester au fost puse la îndoială, de atât de multe ori, de-a lungul timpului.

surse: deadline.com, cinemablend.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->