Tammy (2014)

Atunci cand afla ca este concediata iar sotul ei o inseala, Tammy decide sa plece la drum, intr-o lunga vacanta alaturi de alcoolista ei, bunica.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 2 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata: 96 minute
Nota: 6,8


Regia si scenariul: Ben Falcone

Un film cu: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Dan Aykroyd, Kathy Bates, Allison Janney, Mark Duplass, Gary Cole, Nat Faxon, Toni Collette, Sandra Oh, Sarah Baker, Rich Williams, Steve Little, Dakota Lee.

Povestea: Tammy este o femeie de varsta mijlocie, care duce o viata foarte dezordonata. Aceasta isi incepe foarte prost una din zile, intarziind din nou la serviciu, aceasta fiind ultima picatura pentru seful ei, care decide sa o concedieze de la restaurantul fast food Toppy Jacks. Suparata si fara pofta de viata, aceasta ajunge acasa unde isi surprinde sotul avand o cina romantica alaturi de o vecina. In acel moment realizeaza ca mai prost de atat nu ii poate merge si isi face toate bagajele, plecand spre casa bunicii. Nu apuca sa stea foarte mult prin zona intrucat decizia vine imediat: trebuie neaparat sa plece intr-o lunga vacanta spre Cascadele Niagara, excursie in care o va lua si pe bunica alcoolista. Initial Tammy chiar ezita sa o ia si pe bunica in vacanta, dar ulterior realizeaza ca aceasta dispune de fonduri necesare. Cu toate acestea, Pearl nu va fi perla ei norocoasa intrucat o va transforma pe Tammy intr-un adevarat baby-sitter. De aici pana la a ajunge sa jefuiasca restaurante, sa plateasca amenzi, sa aiba de a face cu politistii si sa isi faca masina praf in tot felul de imprejurimi intortocheate... este doar un pas.

Tammy 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->