Teaser Trailer pentru Hobbitul: Batalia Celor Cinci Armate

hobbitul batalia celor cinci armate


A aparut! Teaser Trailer-ul pentru filmul The Hobbit: The Battle of the Five Armies este acum online!

Acest trailer este acelasi care a debutat la Festivalul Comic-Con din San Diego, din weekendul trecut. Warner Brothers au urcat ieri pe canalul lor de youtube, acest videoclip, inregistrand in mai putin de 24 de ore, peste 500 de mii de vizualizari.

Recapitulam si ne amintim ca in ultimul film, Desolation of Smaug, hobbitul nostru trezise dragonul (Smaug), care a luat-o la goana prin oraselul de pe lac, incepand sa distruga totul in cale. In aceasta parte a treia, care va aparea in iarna, aflam continuarea si consecintele trezirii inspaimantatorului dragon. Pe langa atacul lui Smaug de pe lac, in Taramurile de Mijloc, mari batalii se dau, iar dupa cum spune si titlul, este batalia celor cinci armate. Cele cinci armate despre care este vorba, sunt armatele goblinilor, wargilor, piticilor, elfilor si ale oamenilor. Acestor armate se alatura tot felul de lilieci, giganti si alte creaturi misterioase.

Este putin trist cand ne gandim ca totul va lua sfarsit in aceasta iarna. Intreaga aventura Lord of the Rings si Hobbitul, va lua sfarsit. Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci armate va fi lansat pe data de 19 Decembrie 2014, in cinematografele din tara, si va avea o distributie care ii va cuprinde pe Benedict Cumberbatch, Luke Evans, Martin Freeman, Orlando Bloom, Ian McKellen, Christopher Lee, Evangeline Lilly si multi altii. Ultima productie din serie, a regizorului Peter Jackson va avea probabil un succes mai mare ca Jocurile Foamei, pentru ca, trebuie sa recunoastem, are o poveste mai buna si productia nici nu e trasa de par, pentru a avea cinci parti. Mai multe detalii despre noul film: Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea I.

Pana una alta, ne bucuram impreuna de primul trailer propriu-zis al ultimului film din seria Hobbitul.Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->